Dinsdag 28 februari 19:30 een nieuwe lachsessie

  • Dinsdag 28 februari 19:30 is er een nieuwe open lachsessie. Je kunt meedoen door je bij mij op te geven. Dit kan door te bellen of te appen naar tel: 0628734911. Je betaalt op de dag zelf. Het kost 10 Euro, gelieve contant te betalen. De lachsessie vindt plaats in gezondheidscentrum OASE, amstellaan 2, te Purmerend. Ben jij er ook gezellig bij? Trek dan graag lekker zittende kleding aan en neem een handdoekje en wat drinkwater mee. Tot lachs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s