Na een lange tijd voorzichtig het lachen weer oppakken

De afgelopen twee jaar leefden we in Corona-tijd en in een tijd waarin politiek veel van onze activiteiten bepaalde. Daarnaast heb ik 2 jaar ook een zij-instroom studie aan de iPABO gedaan die veel van mij vroeg. Lachyoga paste daar even niet meer bij, want ik had het druk genoeg. Hier en daar heb ik wel een korte sessie gegeven, vrijwillig, als ontspanning en ter kennismaking voor mensen die dat nog nooit hadden gedaan.

Langzaam lijkt mijn leven weer in een rustiger vaarwater te komen en ik probeer nu de schoolvakanties op te pakken voor hier en daar een sessie. Ik heb nu ruimte gereserveerd voor zondag 8 mei vanaf 12:30. Voor 10 Euro kunnen mensen deelnemen. Bij ongeveer 8 deelnemers kan het ook daadwerkelijk doorgaan. Ik ben benieuwd of we de groep weer vol kunnen krijgen.

Ook heb ik een nieuwe flyer gemaakt, zodat jij met je familie of collegae of vriendengroep zelf een sessie kunt inplannen met mij. Neem gerust eens contact met me op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s