Een andere tijd met online lachen

Al een tijdje heb ik niks van mij laten horen op mijn eigen website over wat ik onderneem. Dit heeft te maken met het feit, dat ik aangenomen ben als zij-instromer bij stichting CPOW. Voor het dagelijks leven betekent dit, dat mijn aandacht momenteel uitgaat naar les geven op de lagere school en de daarbij behorende studie. De studie vraagt veel van mijn aandacht, dus voor een lachyoga-sessie had ik alleen nog maar tijd in de schoolvakanties. Maar toen kwam er ook nog een periode van ‘Corona’, een tijd waarin lachen of zingen als gevaarlijk wordt ervaren en ik als ZZP-er dus niet in real life aan de slag mag hiermee van de politiek. Gelukkig ben ik financieel niet afhankelijk van lachyoga of mijn andere ZZP-activiteiten en gelukkig kan ik werken met kinderen tot en met 12 jaar die WEL nog van alles mogen. In het vorig schooljaar heb ik gewerkt met kleuters en zowel voor als tijdens en na de lockdown lachyoga ingezet als een energizer in de klas en een oefening tijdens gym. Dus stoppen met lachen doen we niet. Voor een opdracht voor de iPABO moest ik een filmpje maken in het Engels en daar iets in vertellen bij voorkeur met een link naar het schoolleven. Ik besloot de opdracht in te vullen met de combinatie van lachyoga en school. In tijden als deze wordt veel te weinig gelachen. Ik hoop dat ik met mijn filmpje weer wat meer mensen en kinderen aan het lachen krijg, want lachen is gezond! Tegelijkertijd heb ik een opdracht gemaakt voor mijn studie…ik hoop dat er een goed cijfer van komt. Zie hier het filmpje: (nee, ik ben geen geweldige vlogger)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s