lachen bij ReR’s oP’end Minded

Jawel hoor, ook jij kunt de lachyoga een keer gratis en voor niets meemaken. Zondag 3 november van 14:30 tot ongeveer 15:30 uur in OASE aan de amstellaan 2. Schoenen uit en goede wil meenemen. De w.c. en de kraan zijn dichtbij…”Wat zeep is voor het lichaam, is lachen voor de ziel”, zo zegt een Joods spreekwoord en niets is minder waar. Na een lachsessie voel je je al gauw weer even vol energie en heb je er zin in…Ik hoop dat jullie er ook bij zijn…ik heb er in elk geval zin in.

Voor de fun hier nog een leuk filmpje van dr. Kataria die een bollywoodsong met een dansje gebruikt heeft om te lachen: bollywood laughter yoga dance .

20190908_114852

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s