Voorlopig laatste LHBT-projecten Purmerend

Voor de zomervakantie bezocht ik met stichting ReR Purmerend, maar ook mijn collegae die ook projecten begeleiden het Regio College en Antoni Gaudi. Bij Nelson Mandela zal na de zomervakantie nog wat plaats vinden, wat eerst voor de vakantie zou plaats vinden, maar de toekomst van de LHBT-projecten is op dit moment verder onzeker. Ik heb mijn best gedaan om diverse fondsen aan te schrijven, er zijn er nog twee, waarvan we nog geen reactie hebben, maar de rest van de fondsen is helaas niet gelukt. Gemeente Purmerend heeft er voor gekozen momenteel te investeren in andere LHBT-projecten, dan die wij al zes jaar aanbieden met elkaar en dit jaar gaan ze onderzoeken wat er nog voor vragen liggen bij de middelbare scholen. Voor de zomervakantie mochten we gelukkig nog onze bijdrage leveren en hebben we een mooie leerzame tijd gehad :), zie foto’s… Ik wil alle enthousiaste middelbare scholen die ons gesteund hebben, bedanken voor de openheid en de ruimte die we kregen om onze voorlichtende boodschap te brengen. Jij mag er zijn! En jij…en jij…en jij…en jij ook!20190624_13494120190626_10574120190626_105743

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s